| Tko to nama uzima lovu za internet? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Tko to nama uzima lovu za internet? 26.05.07 13:01 | |
| | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 26.05.07 18:51 | |
| metronet mi je malo zanimljiv ,ali vidječemo kako se ponaša! | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 28.05.07 10:13 | |
| a vidjet ćemo... meni to trebaju uskro u firmu uvest, a najviše ga uzimaju moji šefovi jer će služit umjesto linka. kao ima super brzinu itd, a koliko je ok vidi se po tome što se preko njega mogu radit uživo emisije bez bilo kakvih prekida i trzaja | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 28.05.07 21:55 | |
| [quote:c6c2="ribafish"]a vidjet ćemo... meni to trebaju [b][u]uskro[/u][/b] u firmu uvest, a najviše ga uzimaju moji šefovi jer će služit umjesto linka. kao ima super brzinu itd, a koliko je ok vidi se po tome što se preko njega mogu radit uživo emisije bez bilo kakvih prekida i trzaja[/quote]
E moja pravopisna greško (ma šalim se) nego nadam se da bude ubrzo došao kod tebe pa da iz prve ruka čujemo malo o kvaliteti same usluge koju pružaju! | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 28.05.07 22:57 | |
| i ja se nadam da će uskoro zbog povećanja brzine i flata ali opet ne znam na koje ću stranice moć ić jer će server biti u voloderu tako da će vjerojatno blokirat | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 28.05.07 23:06 | |
| [quote:eaba="ribafish"]i ja se nadam da će uskoro zbog povećanja brzine i flata ali opet ne znam na koje ću stranice moć ić jer će server biti u voloderu tako da će vjerojatno blokirat[/quote] moguče je blokiranje određenih site-ova znamo koji su to najčešče blokiraju,tako da ti nemaš bojazni!hehe... | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 28.05.07 23:09 | |
| ma nek blokiraju šta hoće imam ja dakija! | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 28.05.07 23:10 | |
| [quote:2613="ribafish"]ma nek blokiraju šta hoće imam ja dakija![/quote]
daj malo imaj sebe a ne, joj sad ser...!
Zadnja promjena: ; 29.05.07 18:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 29.05.07 10:58 | |
| kolega malo previše ste ušli u off topic! | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 31.05.07 15:12 | |
| imaš pravo nego vbratimo sse na temu,ako imaš još kakvih ugodnih linkova o ovoj temi stavi!! | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 07.09.07 0:00 | |
| tko to nama uzima lovu za internet..Meni Metronet s kojim smo kolega admin zeko i ja danas imali pravi šou! | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 07.09.07 0:08 | |
| bogme istina i jako žalosno iskustvo sa njihovom podrškom koja je nama minijaturnim korisnicima nekada jako potrebita!Ljudi s one strane telefonske slušalice u najmanju ruku se retardirani (po ponašanju i odgovorima) jer mislim da nemaju niti osnovnu školu! | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31742 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 10.09.07 9:57 | |
| [quote:8162="Zeko"]bogme istina i jako žalosno iskustvo sa njihovom podrškom koja je nama minijaturnim korisnicima nekada jako potrebita!Ljudi s one strane telefonske slušalice u najmanju ruku se retardirani (po ponašanju i odgovorima) [color=Red]jer mislim da nemaju niti osnovnu školu![/color][/quote]
Ma ni slučajno. To su sve "stručno osposobljeni IT tehničari" , zar to niste već tisuću puta čuli i pročitali. Mene inače T-com pljačka, ali ne zbog love nego zbog Kazna (čitaj: Kasda) shita. Svako malo ostane obješena u svemiru. Pojela mi je već živce. Pokušao sam svašta ali ništa ne pomaže a, od tehničke podrške (ZNAMO) nema nikakve koristi. Zanimljivo je da su mi naplatili 1 kn montažu terminalne opreme paketa za samomontažu, . Sad ću vjerojatno kupiti svoju opremu da više ne bude sranja.
The bok! | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 10.09.07 12:38 | |
| ja sam imao elcona i mogu ti reči da sam bio zadovoljan s aparatom i mogu primjetiti da određeni originalni frimware s proizvođaćevih stranica čine čuda u smislu poboljšavanja stvari koje je t-koma stavila u svoj frimware! | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31742 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 12.09.07 20:34 | |
| [quote:b7c6="Zeko"]ja sam imao elcona i mogu ti reči da sam bio zadovoljan s aparatom i mogu primjetiti da određeni originalni frimware s proizvođaćevih stranica čine čuda u smislu poboljšavanja stvari koje je t-koma stavila u svoj frimware![/quote]
Ma eto, meni je Kasda opet zblesirana pa malo Ivori trošim bandwith, :). Nikako da se dogovorim s tim čudom. T-komatoze su metnuli nekakvo granje zbog ona dva IPTV porta. A nigdje ne mogu naći konfig koji hoće progutati. Čitao sam puno i probao s više verzija, ali nije išlo. A sad je zblesirana do bola. u potrazi sam za drugim uređajem radi komparacije. Možda ću poslije toga biti pametniji, :). | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 14.09.07 13:50 | |
| jedan od mojih razgovora sa metronet majstorom za rješavanje problema:
ja: dobro večer metrokonj: dobro večer ***** pri telefonu kako vam mogu pomoći? ja: ovako, komp prepoznaje bežični ruter ali se ne može spojiti metrokonj: hm... ja: šta? metrokonj: gdje vam je ruter? ja: u drugoj prostoriji, ukupna udaljenost 5-6 metara metrokonj: aha...odnesite kompjuter u tu drugu prostoriju,spojite se s ruterom i tamo radite s bežičnom mrežom ja: pa dobro jel ti znaš šta je wireless? metrokonj: znam ja: pa jebemu pa zašto se onda direktno moram spojit na ruter??? metrokonj: zato što nemate mreže ja: znaš šta, daj mi nekog stručnijeg na telefon metrokonj: ne može,morate razgovarat sa mnom ja: ne moram (poklapa se slušalica)
zove se ponovno, opet isti postupak dobro večer dobro večer..problem taj i taj...
metrokonj: problem je u tome što imate zidove između kompa i rutera ja: ne opet...
poklapam slušalicu
zove se ponovno,isti postupak, isti odgovoro,moja prijetnja da ću raskinut ugovor ako mi iste sekunde ne kažu u čemu je problem! komp se komplet zašteka... restarta... sve 5... nađe mrežu iz prve..skida update za avg... internet radi..sve šljaka..
e sad..da me netko pita kako se spojit nemam blage veze... e da..to je bio problem sa xp os, dok je vista automatski sve rijšila i iz prve se spojilo! | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 14.09.07 20:38 | |
| hahha odlično interpretirano zaista odlično!hahaha | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 14.09.07 21:34 | |
| bio si sa mnom tako da znaš da nisam smuljao ovaj post | |
|
| |
Zoxxer bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 15.09.07 11:20 | |
| [quote:f19c="ribafish"]jedan od mojih razgovora sa metronet majstorom za rješavanje problema:
ja: dobro večer metrokonj: dobro večer ***** pri telefonu kako vam mogu pomoći? ja: ovako, komp prepoznaje bežični ruter ali se ne može spojiti metrokonj: hm... ja: šta? metrokonj: gdje vam je ruter? ja: u drugoj prostoriji, ukupna udaljenost 5-6 metara metrokonj: aha...odnesite kompjuter u tu drugu prostoriju,spojite se s ruterom i tamo radite s bežičnom mrežom [/quote] E, tu si mu trebao reći sa si spojio komp i router s 5m [color=Red]wireless kabela.[/color]:lol!: [color=Red][/color][quote:f19c="ribafish"] zove se ponovno,isti postupak, isti odgovoro,moja prijetnja da ću raskinut ugovor ako mi iste sekunde ne kažu u čemu je problem! komp se komplet zašteka... restarta... sve 5... nađe mrežu iz prve..skida update za avg... internet radi..sve šljaka..[/quote]
Ovdje mi je malo nejasno?! No, O.K.
[quote:f19c="ribafish"] e sad..da me netko pita kako se spojit nemam blage veze... e da..to je bio problem sa xp os, dok je vista automatski sve rijšila i iz prve se spojilo![/quote]
E, a ovdje se ne može zaključiti što je bilo, pa ovo moje je sad OT. Da li je problem OS-a ili drivera, jer si u međuvremenu promijenio OS, tj. pribjegao liniji manjeg otpora. No, to je svakako HW-SW problem. Pa pošto si admin preseli ovaj dio u probleme da imam gdje teoretizirati, :lol!: HI. | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 15.09.07 12:06 | |
| [quote:6372="Zoxxer"] E, tu si mu trebao reći sa si spojio komp i router s 5m [color=Red]wireless kabela.[/color]:lol!: [color=Red][/color]
[/quote]
:lol!: :lol!:
mislim da bi onaj zbunjola rekao da je nemoguće da je 5 metara kabla ako sam na 6 metara od rutera | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 15.09.07 12:49 | |
| Stvarno ovo si trebao staviti u probleme pa preseljavaj! | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? 15.09.07 13:31 | |
| premješteno Zec... nekad treba i f5 stisnut za refresh ili piknut ono gore di piše pogledaj postove od zadnjeg posjeta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tko to nama uzima lovu za internet? | |
| |
|
| |
| Tko to nama uzima lovu za internet? | |
|