Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32478 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
ti si rekao da si tamo išao radit... jesi ali da mene iz firme pošalju na takav teren na tri dana to bi bio lom i zajebancija a ne žaljenje kako mi je bilo teško!Eto baš zato te zahebavam, i sve dok ne prestaneš cvilit kak ti je teško budemo te zahebavali!
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31655 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
kava tu, voda tu, mis tu ...hm .. Imal* ko duvana? Tri najljepše stvari na svitu su piće prije i cigareta poslije. 'Ko se posljednji smije ... najsporije misli.
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32367 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
[quote:f5fe="KAGOSHITZU"]kava tu, voda tu, mis tu ...hm .. Imal* ko duvana? Tri najljepše stvari na svitu su piće prije i cigareta poslije. 'Ko se posljednji smije ... najsporije misli.[/quote] dobro sročeno!