|
| Politikanti-Posljednja Riječ | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31655 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
Character sheet Admin zeko: trči
| Naslov: Politikanti-Posljednja Riječ 24.10.07 23:21 | |
| Sve vam je jasno. Sanader, Satovi, Šeks, Bush, Dalaj lama, Mesić, Ajvar, Rice..
Svoje stavove, mišljena, priijedloge zakona i izmjene ustava iznesite ovdje! Ova sjednica se nikad ne raspušta!
Inače i danas sam bio ponukan da se osvrnem malo oko sebe.. I kad čovjek pogleda, kao u nekom filmu, sve se raspada, ljudi si prijete,nacije si prijete i ratuju. Svako malo neka zemlja započne neki spor( zadnje smo mi, Hrvatska iliti vlada RH), Eto.. još jedan spor oko graničnih pitanja,..BiH,..naravno nije ni jedini.. U čemu je problem, mislim, stavrno mi nije jasno? Sad, govorim o novom, koji bi trebao bit sagrađen,mostu. pa zar to nije dobro na svih ljudi s obadvi strane?
- Čemu oni Amer Bush želi da svi nemaju nuklearno oružej(nije da sam za to)ali.. nemaju prava, određivat koja će zemlja imati nuklearno oružje, iliti bože moj, nuklearni reaktor?A oni ih imaju ka pljeve? Odakle imaju prava napasti Iran, da.. živjela demokracija!
A da ne spominjem eu neku tamoi agenciju, imamo dug, bankrotirat ćete, dajte da vam mi vodimo financije i fin. politiku, a donedavno su nam? maloprije cuo..
Preveliki je font, a malo je mjesta za toliko nonsensa naših polit zaostalih drugova (kako koji, ima i dobrih) ..ppih.. Uglavnom , sve ovo i što se događa nije ni mrva u brašnu..deep mind, soft words & strong hand brake, just like a drrriiil
Tko će pobjedit na izborima? Za koga navijate,"crvene, crne ili neku treću boju"?
Dali je Z. Milanović samo karikatura SDP-a? Zašto je uvjek neka glavešina iz SDP-a kraj njega kad daje izjavu(ako je ikad uopće daje)?
Dali je ova vlada i prvi čovik prime minister, dobro vodili državu u posljednjem mandatu? JEr, afere svako malo.., a nisu izazvane smanjenjem PDV-a Ili nekog promila više.?deep mind, soft words & strong hand brake, just like a drrriiil | |
| | | Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31732 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 25.10.07 10:17 | |
| Ne čini mi se da je Milanović karikatura ili marioneta stranke. No, to je moja prosudba. Afera oko vanjskog duga mi diže kosu na glavi.. (ona spika o postotcima) Kao da smo stvarno stoka sitnog zuba by F.T. pa ne znamo postotni račun..
Druga Kanadera jedva da izdržim poslušati a, kamoli vidjeti. I neka si most sagradi da njegova svita može emigrirati kad sve ode u bananu...
A da je meni pet minuta vlasti, samo pet minuta, prvo bih sebe zabranio zakonom.. | |
| | | fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32478 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 25.10.07 10:25 | |
| uf..što se sve da reći o političarima... da samo znate kako je zapravo sve to prljavo...uf... | |
| | | andrea stariji senior
Broj postova : 72 Reputation : 0 Bodovi : 31578 Age : 43 Lokacija : nigdje Interesi : unix zanimanje : svašta Registration date : 19.08.2007
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 25.10.07 19:06 | |
| [u]by KAGOSHITZU Yesterday at 10:21 pm by KAGOSHITZU Yesterday at 10:35 pm by KAGOSHITZU Today at 7:30 am[/u]
Ne kužim ako moderatori [b]krše[/b] pravila za kog su onda postavljena samo za nas ili šta,[b]niste uredu [/b]po tome pitanju sve ostale sankcionirate,nije fer hoču i [b]ja[/b] biti moderator da mogu svašta pisati,toliko od [b]nezadovoljnog korisnika [/b]foruma!Nek se zna!
:mrzim: :mrzim: :mrzim:
[color=red]u pravilima piše ovako zar ne?[/color]
[size=18][b]- Izbjegavajte postanje dva "Posta" za redom jer forum podržava mogučnost [color=red]editiranja[/color] postojećeg "Posta", ukoliko smatrate da ste nešto izostavili odnosno zaboravili[/b][/size] | |
| | | Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32367 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 25.10.07 22:47 | |
| dosta [b]spamanja[/b] u ime kage se ispričavam i određeni postovi se brišu! | |
| | | KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31655 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 26.10.07 8:39 | |
| o ovakvim pitanjima, raspravljajte drugdje, ovaj topic je za ozbiljne i promišljene ljude, ne živorinje već ljude.
andrea primi moje pardone život i tipkovnica ponekad ne idu zajedno.. | |
| | | Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32367 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 27.10.07 1:15 | |
| istina če nas pokopati kao i izgradnja glupog mosta,nemrem vjerovati! | |
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 27.10.07 8:37 | |
| most je potreban. vlada je tu da pomaže ljudima, al obično nije tako
pitanje oko mosta je zapravo pitanje dvije najjače stranke, makar obadvi rekle suprotno od onog za čim stoje, jedna mora pobjedit..
a što se tiče zorana, jeste ga vidili akk samo stoji, do ke ona antunovićka neki dan blabala, on gura prst u usta.. ni riječ.! | |
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 28.10.07 10:32 | |
| Vidite li vi kakvo ameri manipuliraju. Ljudi moji.. Nekak nagovore tursku da napadnu kurde da bi oni mogli komotno napali iran, koji navodno ima nuklearne projektile. A što onda ne napadnu neke članice eu; hm , demokracija i pravda za sve nez nuklearki, akoliko ih tek sami imaju.
Tko zna koga su turci prodali, vjerovatno će ih buš poduprijet, dok bude neko veće pitanje, u eu. tko zna..
A tek dobri stari mudrac, Vladimir Putin. On po meni vodi još najmudriju politiku, dobro ne baš najmudriju , aliii..
Najprij podupre busha da ode v iraq, al nije bas bio ni protiv toga, Jer čovik zna, kad krenu budale ratovat, za pravdu i naftu, zna da će se cijena nafte i ostalih energenata povećat, a to njemu ide u korist, do čega je i došlo. I sad mirno diktira eu, i izvan nj. dal će imat struje, plina itd. Malo nakavu s chinamenom, jer vidi vidi, nukl.bomba radi.
Mudrac, .. Rusija postaje još veća, ako ne i prva svjetska sila. Kompanjoni s komy kapytalnym chinezima. I svi sretni. Ovi imju nafte za projektile, a ovi za pokoju bombicu za bacit, kad je komredima, vec sporom , tzv.zabranjeno.
A što se tiče amerikanaca, po meni, oni su još domalo , i prošlost, nije da će ubrzo propasti, al više neć biti ni toliko ni jaki. Njih će vlastita ekonomija udarit i razorit, novac čini čuda, gradi ruši, uzdiže i spušta. Kakav bi svijet bio bez nafte i para i dragec amera.
Dabogda se svi ubrzo jednog dana okrenuli znanju, jer ak se ovako natavi, nije nam neizbježan treći svjetski rat. Ako se malo prisjetite kako su počela zadnja dva, imali razlike? Vjerujem da nema, samo su druga lica, al povijest se ponavlja.. a mi,oni, nikad ništa ne naučimo, ili neki od nas nauče al nisu na položajima.
Svijet i masa su teški sami sebi.
Uglavnom , svit ide k vragu.
Čekam samo trenutak, kad će izbit prvi prdac od nekog velikog glavešine.. Živi bili I nevidili. Jer ka se nešto tako dogodi, nitko nam neć pomć, ni bog , ni alah, buda ili samara, a bome ni mi sami, tko zna... Iznenađenja se događaju, nismo sami u svemiru, pa onda ovin puten potivam male zelene da svrate na kavu i mal urazume p priprjete helijem il nečim, našim,nama, stranim tzv. vođama.
nikad se nezna čuda se ne događaju, već ih sami stvaramo. | |
| | | Zeko big bad
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 09.11.07 0:43 | |
| | |
| | | postar nositelj vijesti
Broj postova : 139 Reputation : 8 Bodovi : 31935 Age : 54 Lokacija : Bjelovar Interesi : Sve oko mene zanimanje : trgovac Registration date : 28.05.2007
Character sheet Admin zeko: 100
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 09.11.07 20:34 | |
| | |
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 27.01.08 17:59 | |
| a šta sam ja reka ko će dobit izbore? ha? et sad, da bar ima kladionica na tako e stvari, ali naravno da neee. kako će završit zerp? zna se, čim je čobanković ministar čega ono.. hmm..
A ne moram ni ponavljat, ča sam reka za američke "dmokratske izbore" ko če dobit ovu rundu ko će da buse predsjednik. Nafakat bćemo svi, nećemo imat rane dok je god amerike i dolara.(nije da sma proziiv nj.) samo njihove ekonomije. koješta.
frustracije...15:59h | |
| | | Zeko big bad
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ 28.01.08 0:20 | |
| definitivno si bio na poslu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Politikanti-Posljednja Riječ | |
| |
| | | | Politikanti-Posljednja Riječ | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |