| Metronet - i oko njega | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31660 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
Character sheet Admin zeko: trči
| Naslov: Metronet - i oko njega 02.11.07 10:12 | |
| Metronet postavio hotspot u bjelovaru; trg Eugena Kvaternika ulica Petra Preradovića.
Ovaj treći Metronetov HotSpot dokaz je naše želje da što većem broju građana dovedemo najbolji i najbrži pristup Internetu. Nakon Varaždina i Zagreba, požurili smo u Bjelovar, jer smo ovdje uslugom pokrili najveći dio grada. Čak više od 70 posto. Kad Bjelovarčani na HotSpotu besplatno provjere kvalitetu naše usluge, mislim da više neće biti potrebe za objašnjenjima o prednostima širokopojasnog Interneta. A potom mogu još šest mjeseci doma gotovo besplatno surfati - točnije za jednu kunu - i k tome u istom paketu imati sve telefonske usluge", rekao je Želimir Piberčnik, Metronetov direktor za regiju sjever. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brzi ADSL Internet i kompletne telefonske usluge za samo 1 kunu prvih 6 mjeseci, najnovija je ponuda koju je Metronet namijenio građanima Hrvatske. Metronet je do početka svibnja najnaprednije telekomunikacijske usluge temeljene na broadbandu nudio isključivo velikim tvrtkama, a svoje je poslovanje novom ponudom proširio i na rezidencijalno tržište. Posebnu ponudu Metronet je nedavno skrojio i za male i srednje tvrtke, te tako potpuno proširio svoj portfolio poslovanja.
Građanima je Metronet namijenio paket Metro2Fast. Najpovoljniji je to i najnapredniji paket glasovnih i Internet usluga na tržištu. Za 99 kuna mjesečno (u promotivnoj ponudi za 1 kunu mjesečne naknade prvih 6 mjeseci) Metro2Fast nudi pristup Internetu brzinom 2Mbps/384kbps, telefonsku liniju, korisnički mail račun s pet e-mail adresa i 100MB mailbox prostora.
Posebnost ovog paketa jest i Flat Voice opcija. Metronet jedini u Hrvatskoj građanima nudi neograničene razgovore prema svim nepokretnim mrežama unutar zemlje, uz nadoplatu od 70 kuna mjesečno. Osim Flat Voice opcije, građani mogu iskoristiti i Flat Internet opciju, te za 100 kuna mjesečno bez ograničenja surfati web prostorom.
Metro4Office za male i srednje tvrtke za 199 kuna mjesečno (u promotivnoj ponudi za 1 kunu mjesečne naknade prva tri mjeseca) nudi istu brzinu ADSL pristupa Internetu uz dvije IP telefonske linije s dva IP telefonska uređaja uključena u mjesečnu naknadu. Nudi i tri korisnička mail računa s pet adresa i 100 MB mailbox prostora.
Uz osnovni paket, korisnik može izabrati i dodatne opcije - Flat voice i Flat Internet i/li dodatnu telefonsku liniju. Flat Voice je jedinstvena opcija na hrvatskom tržištu, s obzirom da nudi razgovore bez ograničenja u svim nepokretnim mrežama unutar zemlje. Ujedno, građani te male i srednje tvrtke uz nadoplatu od 100 kuna mogu povećati brzinu ADSL pristupa Internetu na 4Mbps/512Kbps. | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32372 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 03.11.07 2:44 | |
| bravo,eto vidiš da znaš vise nego kad ne znaš! | |
|
| |
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31660 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
Character sheet Admin zeko: trči
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 03.11.07 9:18 | |
| neznam ja ništa osim onog što mislim da znam iako i to mislim da neznam , ali možda i znam , ali vjerovatno je da ne znam iako bih mogao znati ponekad bolje da ne znam nego da se pravim pametan da znam iako ne znam u mišljenju das znam das ist das1 | |
|
| |
jasim mališa_od_videa
Broj postova : 9 Reputation : 0 Bodovi : 30070 Age : 43 Lokacija : Bjelovar Interesi : Sve što vole mladi :lol: Registration date : 06.06.2008
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 06.06.08 19:09 | |
| Btw ja sam na Metronetu od 01.07.2007. i ultra super mega turbo sam zadovoljan uslugom a i cijenom usluge | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32372 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 06.06.08 22:37 | |
| | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32483 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 09.06.08 11:46 | |
| nit zadovoljan nit sretan..ruter mi crkao prije dva mjeseca i JOŠ nema nikog od servisera a kada nazovem i pitam što je s tim odgovor je 'evo mi kontaktirali,bit će riješeno'. yeah right... zato sad imam antenu piknutu kroz prozor i kopčam se na nezaštićene mreže...hehehe | |
|
| |
jasim mališa_od_videa
Broj postova : 9 Reputation : 0 Bodovi : 30070 Age : 43 Lokacija : Bjelovar Interesi : Sve što vole mladi :lol: Registration date : 06.06.2008
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 11.06.08 0:11 | |
| Ja imao nekih problema početkom 5. mjeseca ali su mi to nešto na kraju t-comovci shebali jer su sujedu instalirali adsl i maxtv i razhebali mi paricu pa su to morali složiti, trajalo je nekoliko dana ali od onda sve radi kao i prije toga! Pozz! | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31737 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 14.06.08 3:04 | |
| [quote:1f22="ribafish"]nit zadovoljan nit sretan..ruter mi crkao prije dva mjeseca i JOŠ nema nikog od servisera a kada nazovem i pitam što je s tim odgovor je 'evo mi kontaktirali,bit će riješeno'. yeah right... zato sad imam antenu piknutu kroz prozor i kopčam se na nezaštićene mreže...hehehe[/quote]
Ja znam da imaš i jednu antenu koja ti je viška a meni baš treba... Rekao da ćeš se javiti ali ništa od toga..
Ubiti pticu, pardon, ribicu rugalicu, :).. | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32483 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 14.06.08 20:53 | |
| stari,po cijele sam dane na poslu, već ćemo mi to zriktat | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31737 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega 04.07.08 2:09 | |
| [quote:f906="ribafish"]stari,po cijele sam dane na poslu, već ćemo mi to zriktat[/quote]
Znam da je sve dogovoreno ali samo da netko piše po Zekinim elektronima.. Vivat Zeko, Vivat VeMil.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Metronet - i oko njega | |
| |
|
| |
| Metronet - i oko njega | |
|