Nemojte se molim vas smijati, ali ja se stvarno ne razumijem u to...
Ja sam od onih koji kompjuter znaju upalili, ugasiti, i još nešto malo osim toga.
Evo, idem na net ili preko Opere ili Mozille, i sve je bilo u redu dok nisam počela pregledavajući snimke, kada sam htjela preskočiti dio ili potaknuti zamrznutu sliku klikati na onu trakicu koja pokazuje buffer i trenutnu poziciju prikaza (ne znam kako da to drugačije nazovem).
Sada kao da se memoriralo to mjesto gdje sam klikala, pa mi se na npr. 05 sec zaustavljaju sve snimke s te određene stranice. Da, prvo mi se to desilo s Operom, s kojom sam dotad surfala, pa sam prešla na Mozillu, pa sam sad i nju udesila. (Ako je to uopće moja krivica? Jer mi je zapravo najprije nestajao ton. A onda bi odjednom samo proradio.)
Sad skoro uopće ne mogu normalno pregledavati snimke. Imam najnoviju verziju Adobe Flash Playera.
Šta da radim? Heeeeelp, please!
Da, i imam legalni redovito updatirani Norton i to dobro podešen, Spybot, i ne znam još šta bi navela... Jedino što mi se u to vrijeme desilo da je registriran neki adware Zango, ali koliko sam shvatila, to je niskorizični nametnik.
Je, ima još jedna stvar, redovito imam po 10 -15 tabova otvoreno, ali mislim da to ne bi bio uzrok tim problemema, jer do tad je bilo sve u redu.