Prije godinu dana kada sam razmišljao o tome kojeg ću od brojnih nam operatera odabrati za svog davatelja internet usluga odlučio sam se za Metronet. Činilo se sve tako bajno, ljudi moji, flat internet i flat telefon za nekih 150-160 kunića. I ok, došao je za nekih dva tjedna jedan lik koji je muku mučio s postavljanjem rutera, no ono što su gospoda zaboravila napomenuti je to da mi za spajanje s kompjuterom treba I kabal (koji ne dolazi u kompletu s ruterom) ili bežična kartica na kompu. Dobro, nabavila se I kartica, no tu su nastali problemi. Nikako se nije moglo spojiti s ruterom, pokušavali smo Zeko I ja sve I svašta, gospoda iz metronetove službe su nas uvjeravali da griješimo, bilo je I prijetnji za raskid ugovora, a zaboravio sam I spomenuti da Metronet daje ruter Thomson s cd-om na kojem su drajveri koje NE SMIJETE instalirati na svoj komp! Nekako smo uspjeli povezati se s ruterom I sve je bilo ok, računi su uredno stizali, uredno plaćani s tim da je gotovo nevjerojatno kako brzina veze nije bila konstantna! U jednom trenutku imate 1700kbps a u drugom ste na 2500! I jednog krasnog dana..sve crkne. Na punih 15ak dana. Telefon radi,internet ne. Čak I obrnuta situacija se znala dogoditi. I onda,nedjelja prijepodne, trebam obaviti posao preko interneta, a weba ni u panju. S fixnog telefona koji za divno čudo radi zovem službu za korisnike a nadrkani službenik me zamalo nazvao debilom,da kak nemam interneta te što ga ja zapravo zovem radi takve stvari u nedjelju kada nema nikog iz tehničke službe. Od prije četiri dana pa sve do danas zovem po nekoliko puta službu za korisnike, svaki put kažu da će mi se u najkraćem roku javiti netko u vezi kvara, no ni glasa od metroneta. Danas sam konačno zaprijetio raskidom ugovora, sve mi je bilo žao ljutiti se na službenicu koja se javila i ponovno rekla da će mi se netko javiti, no moram reći da jednostavno zbog takve nesposobnosti I neposlovnosti moram prekinuti ugovor. Prelazim na Optimu, a savjet svima: ne vjerujte praznim obećanjima metronetskih drugova.