| DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31665 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
Character sheet Admin zeko: trči
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 26.01.08 15:12 | |
| jeb ga ja , zašto je ovo zamrlo
malo starog prepucšavanja i podriguše . znan ja nema mene a ni tebeali ima nas ali ne i vas dali smo i mi tako odsutni kaom vi ili se jednostavno ne vidimo, svi otišli u zahodno krilo,
treba nam malo živosti i chuck norris da vas izlema , nema veze mala vrata su za vel8ike ljude ka ja, | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 27.01.08 1:00 | |
| velik jesi ,ali samo po velićini tijela!(hehe zekim se) | |
|
| |
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31665 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 06.04.08 12:35 | |
| ALO ZEC AK MOŽEŠ UKRADI MI RAČUN OD MSN-A NEMREM SE SJETIT LOZINKE UKRADI!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 06.04.08 12:42 | |
| | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 06.04.08 19:26 | |
| [quote:3f97="KAGOSHITZU"]ALO ZEC AK MOŽEŠ UKRADI MI RAČUN OD MSN-A NEMREM SE SJETIT LOZINKE UKRADI!!!!!![/quote]
uopće nemam komentara na ovo..kago,napravo slijedeće:
| |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 06.04.08 21:22 | |
| [quote:9eb0="KAGOSHITZU"]aj nemoj se skrivat[/quote]
ti nisi normalan ,ali ipak si [b]"[size=24]TI [/size]WEB " [/b]majstor od zanata ,pa češ lako dokućit koja ti je lozinka!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 07.04.08 11:07 | |
| [quote:cc6e="Zeko"][quote:cc6e="KAGOSHITZU"]aj nemoj se skrivat[/quote]
ti nisi normalan ,ali ipak si [b]"[size=24]TI [/size]WEB " [/b]majstor od zanata ,pa češ lako dokućit koja ti je lozinka!!!![/quote]
uvik govoriš što već svi znaju , pa narfavno da nisam noramlan
by d vej naša san lozinku
hvala na komentarisanju :bansacikom: :999: | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 08.04.08 10:12 | |
| Debfeli nego kad češ nam Više napravit novi skin za blog!? | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 09.04.08 14:23 | |
| [quote:827c="Zeko"]Debfeli nego kad češ nam Više napravit novi skin za blog!?[/quote]
nije debeli već big foot :-)
u tijeku ,napravljen je jedan, radim novi | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 09.04.08 14:25 | |
| evo kako plaćamo budale htjeli oni to il ne (podebljano) prokleta država, idemo svi na estradu.. pa umrit ko toše, pa i nakon smrtdi radit hitove i sranja.
popularnost u vijekove
- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avo na naknadu za reproduciranje autorskog djela za privatno ili drugo vlastito koriŠtenje
Članak 32.
(1) Kad se autorsko djelo može reproducirati bez autorovog odobrenja u skladu s odredbama članka 82. ovoga Zakona, autor djela za koja se, s obzirom na njihovu prirodu, može očekivati da će bez njihova odobrenja biti reproducirana fotokopiranjem ili snimanjem na nosače zvuka, slike ili teksta za privatno ili drugo vlastito korištenje, ima pravo na odgovarajuću naknadu od prodaje tehničkih uređaja i praznih nosača zvuka, slike ili teksta.
(2) Autori imaju, osim prava iz stavka 1. ovoga članka, i pravo na odgovarajuću naknadu od fizičke ili pravne osobe koja uz naplatu obavlja usluge fotokopiranja.
(3) S fotokopiranjem su izjednačene sve druge tehnike reproduciranja, a s uređajima za zvučno i vizualno snimanje izjednačeni su drugi uređaji koji omogućavaju isti učinak.
(4) Naknadu iz stavka 1. ovoga članka plaćaju proizvođači uređaja za tonsko i vizualno snimanje, proizvođači uređaja za fotokopiranje, proizvođači praznih nosača zvuka, slike ili teksta te solidarno s njima uvoznici uređaja za tonsko i vizualno snimanje, uređaja za fotokopiranje, praznih nosača zvuka, slike ili teksta, osim ako se radi o uvozu malih količina namijenjenih za privatno i nekomercijalno korištenje kao dio osobne prtljage. Ako se navedeni uređaji i predmeti ne proizvode u Republici Hrvatskoj, naknadu plaća uvoznik.
(5) Obveza plaćanja odgovarajuće naknade iz stavka 1. nastaje:
1. pri prvoj prodaji u Republici Hrvatskoj ili uvozu u Republiku Hrvatsku novih naprava za tonsko i vizualno snimanje,
2. pri prvoj prodaji u Republici Hrvatskoj ili uvozu u Republiku Hrvatsku novih praznih nosača zvuka ili slike,
3. pri prvoj prodaji u Republici Hrvatskoj ili uvozu u Republiku Hrvatsku novih naprava za fotokopiranje.
(6) Naknada iz stavka 2. ovoga članka plaća se prema podacima o broju učinjenih fotokopija.
[b](7) Autori se ne mogu odreći prava na naknadu iz stavka 1. i 2. ovoga članka. [/b]
Pravo na naknadu za javnu posudbu | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 14.06.09 21:01 | |
| 228 post Aj em back! Aj disipojnted in some pipl end move on and dat mins aj from nav time to do end od enterniti faku in de hed verbalno afkors. Konklužn is pipl an time is never ćenđ.it is constant lajk as ajnštajn is seyed: Dvije stvari su apsolutno sigurne. Činjenica da svemir i ljudska glupost su bezgranične. A doda još: Za svemir baš i nisam siguran.. -- A lot of tajm is passed sens aj bin hier. Aj now aj mised ju ahhh I gladan to chat vith ju, but aj hajv anal intruder & must show go on wc
Baj baj
Uf vidi ovo gori al sam nekad imao čak i moždane funkcije.. ee
byby | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 28.06.09 10:58 | |
| [quote:4377="KAGOSHITZU"]228 post Aj em back! Aj disipojnted in some pipl end move on and dat mins aj from nav time to do end od enterniti faku in de hed verbalno afkors. Konklužn is pipl an time is never ćenđ.it is constant lajk as ajnštajn is seyed: Dvije stvari su apsolutno sigurne. Činjenica da svemir i ljudska glupost su bezgranične. A doda još: Za svemir baš i nisam siguran.. -- A lot of tajm is passed sens aj bin hier. Aj now aj mised ju ahhh I gladan to chat vith ju, but aj hajv anal intruder & must show go on wc
Baj baj
Uf vidi ovo gori al sam nekad imao čak i moždane funkcije.. ee
byby[/quote]
dumbass | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 29.06.09 15:35 | |
| ipak su ovo promišljana diskusije i rasprave ,a po ovom vidimo veličinu našeg kolege, hehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA | |
| |
|
| |
| DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA | |
|