| DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
andrea stariji senior
Broj postova : 72 Reputation : 0 Bodovi : 31588 Age : 43 Lokacija : nigdje Interesi : unix zanimanje : svašta Registration date : 19.08.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 31.08.07 21:21 | |
| [quote:2c9d="Zeko"]divan odgovor zlata vrijedi malo nam se naša ribica naljutila jer se na njegovoj temi ne posta sram vas bilo sve!!![/quote] prava stvar na pravom mjestu uvijek dosta jako boli ,zar ne! | |
|
| |
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31665 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
Character sheet Admin zeko: trči
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 03.09.07 17:45 | |
| -jel u redu da riba**** pljune masnu lovu za produzavanje penisa?
-zasto tosteri imaju 6 stupnjeva, ako se vec tost izgori na 2. ?
-drugi put, sto meni fali?
-zasto je mrkva naramčastija od naranče ? | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 04.09.07 10:18 | |
| [quote:f300="KAGOSHITZU"]-jel u redu da riba**** pljune masnu lovu za produzavanje penisa?
-zasto tosteri imaju 6 stupnjeva, ako se vec tost izgori na 2. ?
-drugi put, sto meni fali?
-zasto je mrkva naramčastija od naranče ?[/quote]
kagoshitzu, banat ću te na tri dana | |
|
| |
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31665 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 11:15 | |
| Evo me, ja sam tu! Evo me nakon dugod i nemalo kratkog izbivanja,sigurno sam vam nedostajao ko dezić na plaži. Od sada pa nadalje pokušat ću biti aktivniji i da udovoljite svim mojim potrebama, malim i velikim. MIslim.. dakle je.. nemam problema, mislim fizickih,mislim s računalima. mislim..da je to to.Stvarno ne znam zašto ovo pišem, možda samo da pišem nešto, ili jednostavno lupetam. Jeste li znali da naš klonirani zec zna sve? Jeste li znali da neki od nas imaju problema? Jeste li znali da ipak nisam tako veliki papak? Jeste li znali da je ribafish zapravo velika Tuna koja je pobjegla od bakinog nože te stjekom okolnosti postala mutirani covjek? Jeste li znali da sve ovo navedeno možda nije istina? Dali itko zna gdje je kapetan Zaspan? Čujemo se kasnije, vidimo se možda, ili niš. E daaa, jošmi nije jasno zasto je trava zelene boje?? Jedan mi je lik rekao da je to zbog fotorinfuze il tak neš,? ZAŠTO JE ZELENE BOJE?? | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 11:22 | |
| e zečetino bezglava ostat ćeš ti u crnoj tmini polja svoga, neće ti bit lako kad te omanji šuber zaleti, oko pola dva. zakucat će zvono u 3 mah i žilet, doće mulder i skuly pitat će se , kojeg li jada u ovom biću, kako moze da se liječi od košmara, urok je bačen, a l su gaće još tu, doći će ti drugovi noći u noći crnoj tmioni prekrivenoj crijepom i lišćem. reka sam ti da mi makneš ono s malim od oca, dao sam ti vremena a ti ništa jauče jedan. makni il će te crne čini snać oooo dabogda se prejeo kolača, dabogda ti guma dobila čir u dvorištu, i naj veća od svih jadi, i jadi dabogfa TI KREPA KOMPJUTER I SVE SKUPA S NJIM IZGORILO U NEPODNOŠLJIVOM MIRISU, STALIO SE DABOGDA I SVE S NJ. , DABOGDA TI SE SMANJIO I SVAKI NOVI KOJI DOBIJEŠ DA TI SE SMANJE MEGAHERCI SVAKI DAN KOLIKO OVO IMA SLOVA. ukulele tram bam lamm u ku lelle kumbayaaayyyyyaaa uku lelele | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 14:27 | |
| Nevjerovatno ovakve javne prijetnje zahtjevaju određene sankcije ,ako i ne tužbu možda i mobing i bojazan izlaska iz kuče ,strah od računala !Šta si mi to napravio duši,Užas ban van! | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31742 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 14:35 | |
| Ajooooj! Ionako nas je malo (Al' smo jaki) :lol!:. Još jedno ajjoooooj! | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 14:39 | |
| [quote:e672="KAGOSHITZU"]ZAŠTO JE ZELENE BOJE??[/quote] Ti stvarni nemaš niti tri razreda osnovne,pa tamo si ti to učio misli da se nakada to zvalo priroda i društvo!FOTOSINTEZA mulac mulavi! konj jedan ,ma banaj te me baš me briga kad kaka bez veze! [color=red]Fotosinteza je jedan od najvažnijih biokemijskih procesa za život na Zemlji. To je proces u kojem se uz pomoć sunčeve energije i vode, ugljični dioksid (CO2) iz zraka ugrađuje u organske spojeve, uz oslobađanje kisika (O2). Apsorbirana sunčeva energija se transformira u energiju kemijskih veza organskih spojeva. Fotosinteza se odvija u kloroplastima, u kojima je smješten fotosintetski pigment klorofil.[/color] Kemijska reakcija fotosinteze može se prikazati formulom:[center][img] http://www.jagode.org/images/stories/jagode/Formula.jpg[/img][/center][center][color=red][/color][/center] [color=red]Proces fotosinteze sastoji se od primarnih i sekundarnih reakcija. Primarne reakcije ili reakcije na svjetlu, odvijaju se u tilakoidnim membranama kloroplasta i kod njih se svjetlosna energija pretvara u kemijsku energiju. Sekundarne reakcije ili Calvinov ciklus odvijaju se u mraku u stromi kloroplasta, i ovdje dolazi do redukcije CO2 i sinteze ugljikohidrata.[/color] [color=red][/color] [color=red]Svi zeleni biljni dijelovi mogu vršiti fotosintezu, dok je najaktivnije fotosintetsko tkivo mezofil lista, u čijim stanicama ima puno klorofila, pigmenta koji sudjeluje u fotosintezi. Na učinkovitost fotosinteze utječe veliki broj faktora kao što je opskrbljenost vodom i mineralnim tvarima, otvorenost puči, kvaliteta i intenzitet osvjetljenja, koncentracija CO2 i O2, razvojno stanje biljke, strujanje zraka, itd. Povećanjem intenziteta osvjetljenja brzina fotosinteze se linearno povećava, zatim postupno smanjuju, i kada se fotosintetski aparat zasiti svjetlošću, poprima konstantnu vrijednost. Pri jakom osvjetljenju može se oštetiti fotosintetski aparat, pa tako i opada intenzitet fotosinteze. Povećanjem koncentracije CO2, moguće je povećati stopu fotosinteze. Optimalna temperatura za odvijanje fotosinteze kod većine biljnih vrsta je 20 do 30°C, iako se ona može odvijati i na višim temperaturama (do 50°C).[/color] | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 15:11 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 21.09.07 17:59 | |
| znate kak se kaze; kak ce ko kome balls razbit ak ne na kajganu(+ špinat). H vala riba man , al ne trenabju mi banane, cekaj dok napravim mačje oči :-) | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 22.09.07 18:44 | |
| Neš' me zanima. onako.. zast svi super i oni manje super junaci uvijek nose tajice i nešt usko, a ne nekaj da se treperi na vjetru? jel moguće da ja imam bolji kompjuter od ribe? a isto me zanima , mislim ono.. odokativno da l ja mogu biti uvijek ovako lijep? Nemoguće da pričam gluposti? ne.. aAaa | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 22.09.07 19:31 | |
| e kad si takav sad budemo svima ljudima pokazali kakvo uredno računalo ima naš vrli serviser računala!hehe | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31742 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 24.09.07 9:14 | |
| E, pa dobro da ja nisam spomenuo ništa o kompovima jer moje nije nalik na nešto što ljudi smatraju računalom i kako ga zamišljaju. :D. [color=Red]Eh, da a zašto je paradajz crven?[/color][color=Red][/color][color=Red] [/color][color=Black]Jel' zato što ga je sram?[/color]:lol!: | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 10:37 | |
| neki svoja računala čuvaju maze i paze i boje se da mu nešt nebi bilo, a dok drugi pak forsiraju ga i tjeraju da ide do krajnjih granica, usavršeno nedovršena testiranja njegove krajnje izdrživljosti. Koliko mu treba da dođe do kraja.. da mu kažeš pokoj mu vječni.. da.... A koje sam ja sreće, baš kad nešt želim to se neće dogodit. i tako to.. It s aaaalaaaajv,!; its aaalaajjv! aj beliv te komp ken flaj... | |
|
| |
Zoxxer bad admin
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 10:47 | |
| [quote:1d95="KAGOSHITZU"]neki svoja računala čuvaju maze i paze i boje se da mu nešt nebi bilo, a dok drugi pak forsiraju ga i tjeraju da ide do krajnjih granica, usavršeno nedovršena testiranja njegove krajnje izdrživljosti. Koliko mu treba da dođe do kraja.. da mu kažeš pokoj mu vječni.. da.... A koje sam ja sreće, baš kad nešt želim to se neće dogodit. i tako to.. It s aaaalaaaajv,!; its aaalaajjv! aj beliv te komp ken flaj...[/quote]
Ma ja sam htio spomenuti design, :). Jer ne patim na izgled kante izvana, nekako me više "vužge" iznutra.. Estetika, praktičnost, provjetravanje... A izvana najklasičnije prljavokrem kućište. A u zadnje vrijeme više radim na underclockingu nego overu, jer sam ustanovio da sam ja najsporija karika u tom sistemu...
A da kompjuteri lete, lete.. Biva i to, naručito kad padne sa stola, :).. kad nogom zapneš za kabel.
I pitanje za kraj. Da li je istina da kompjuteri rade na bijeli dim? :lol!:. Jer sam čuo da kad pustiš van taj dim, onda se komp više neće upaliti... | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 10:55 | |
| zadnja street home look midi moda, vraćamo se korjenima kad nismo bili svi fansi šmensi. Mito vi i legende kažu da može radit na bijeli dim, a ujedno i znači da je izabran novi papa. radi isto što i ljudi kad im daš suzavac, a da gravitaciju i ne spominjem.
a o overklokingu ti miogu reć sam da kad over klokan dođe dura duran ,bijelo se vidi , papu imamo , al ne mrda.
Moj kompjuter je prvi Ivan Pavao drugi | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 11:05 | |
| Nešt m e zanima. ( znam sve o travi) Jel u redu što me nema na forumu, i dali vam je zbog tog drago? zaslužuje li zec veću plaću? Jel tak da je moj komp baš lijep? kako zaustaviti krvarenje iz nosa u isto vrijeme dok sjediš za računalom? Oće li ko para da mu dam? | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 19:57 | |
| [quote:6db7="KAGOSHITZU"]Nešt m e zanima. ( znam sve o travi) Jel u redu što me nema na forumu, i dali vam je zbog tog drago? zaslužuje li [color=red]zec veću plaću[/color]? Jel tak da je moj komp baš lijep? kako zaustaviti krvarenje iz nosa u isto vrijeme dok sjediš za računalom? Oće li ko para da mu dam?[/quote]
E sad ideš van sa svojim mislima na par dana da se hladiš! :cenzura: | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 20:20 | |
| ebem ti, sad mi je dosta..ban odma sad odma
| |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 21:29 | |
| jadan ja, nemojte me dirat il ću vas reć mami! | |
|
| |
fish bad admin
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 01.10.07 22:48 | |
| :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: | |
|
| |
Zoxxer bad admin
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 02.10.07 15:37 | |
| [quote:4b64="KAGOSHITZU"]
Moj kompjuter je prvi Ivan Pavao drugi[/quote]
Onda je moj PIO XXVI :lol!:..
A jesu nam admini nešto ljuti ovih dana. Mislim da će si morati podijeliti [color=Red]ban[/color]anu. možda im to vrati snagu za dalje :lolic: :lol!:.
The bok! | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 04.10.07 7:30 | |
| KAE JE ON NEKI ALKIĆ,IL SE SAM "VODENO" LADI dabogda adMINI si otišči na platz i podali sei bananu ,, | |
|
| |
Zoxxer bad admin
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 04.10.07 12:16 | |
| 'ajde, molim te, objedini ubuduće sve u jedan post. Fakat ne moraš svaku rečenicu stavljati u zaseban post.. Poderao mi se miš od skrolanja, | |
|
| |
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA 05.10.07 8:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA | |
| |
|
| |
| DISKUSIJE-RASPRAVE-PROMIŠLJANJA | |
|