| nepoznat problem | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ivanb
Broj postova : 3 Reputation : 0 Bodovi : 31075 Age : 34 Registration date : 18.11.2007
| Naslov: nepoznat problem 18.11.07 20:18 | |
| Kad upalim računalo pajve mi se crte duž monitora.Nekad plave,žute,roze,i druge boje.Kad ga restartam sve bude u redu.Ne znam koji je problem, ja mislim da je do grafičke kartice jer mi se je problem pojavio kad sam stavio grafičku Powercolor X1650 Pro.Moram reči da mi igice slabije rade.Molim pomoč. | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31737 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: nepoznat problem 19.11.07 11:58 | |
| Pozdrav... U stvari nisi pobliže opisao detalj, . Jer ovdje je recimo više mogućih, jedan je u tome da ti je preslabo napajanje, možda te čak muči pad napona mreže, jer ja imam slične probleme kad mi stari vari u radioni, LOL. A i slično mi se komp ponašao jer mi dodatno napajanje kartice nije imalo dobar kontakt..
Pregledaj još jednom, navedi konfiguraciju, snagu napajanja, ...
The bok.. | |
|
| |
ivanb
Broj postova : 3 Reputation : 0 Bodovi : 31075 Age : 34 Registration date : 18.11.2007
| Naslov: Re: nepoznat problem 23.11.07 0:35 | |
| to meni nije do nikakvog napona mreže jer kad sam imao staru grafičku na ovoj istoj konfiguraciji nisam imao nikakvih problema.Kad sam stavio novu grafičku Powercolor X1650 Pro počeli su mi se pojavljivati crte duž ekrana nakon jedne minute što upalim računalo.Onda ga moram restartati i nakon toga mi se ne pojave te crte.Imam konfiguraciju ovu:Celeron 2,7 ghz,512 MB Kingston,Matična asus,80 GB western digital i napajanje 400 W super silent.Ja mislim da je problem do grafičke, ali može biti i do nečega drugog. | |
|
| |
OgyB čudnovati znalac
Broj postova : 19 Reputation : 0 Bodovi : 31202 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : pomalo racunala Registration date : 25.10.2007
Character sheet Admin zeko: 100
| Naslov: Re: nepoznat problem 23.11.07 1:30 | |
| Ali ta stara kartica je mozda trosila manje struje, da li si ju dobro ustekao, znaci da negdje ne gubi kontakt, da nisi negdje ostetio kabl od monitora, da li si 100% siguran da nije monitor, mozda se kvar slucajno poklopio sa promjenom kartice.
I jedan savjet: Ako postavljas pitanja onda barem prihvati odgovor ljudi koji ti zele pomoci, jel tvrdoglavost obicno najvise boli onoga tko je tvrdoglav! | |
|
| |
ivanb
| Naslov: Re: nepoznat problem 23.11.07 22:59 | |
| Nisam je ja stavljao več oni u servisu.Za monitor sam siguran jer je lcd i nikad mi nije stvarao probleme.Za napajanje stvarno neznam.Ja sumljam na grafičku.ja nisam tvrdoglav. | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32372 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: nepoznat problem 23.11.07 23:51 | |
| Ekipa molim bez napadanja bez ikakve veze! Nego večina stvari upučuje na grafu mogučnast napajanja a i mogučnost stavljanja nekompatibilnih drivera proba staviti nove drivere ,ako i onda se dešava isto,probaj karticu ubaciti kod nekog od koilega u komp i istestiraj je,a ako je pod garancijom nosi je odma u servis mislim na komp! | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31737 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: nepoznat problem 26.11.07 10:37 | |
| [quote:8d8d="Zeko"]Ekipa molim bez napadanja bez ikakve veze![/quote]
A, tko tu koga napada? [quote:8d8d="Zeko"] Nego ve[color:8d8d=Red]ć[/color]ina stvari upu[color:8d8d=Red]ć[/color]uje na grafu[color:8d8d=Red],[/color] mogu[color:8d8d=Red]ć[/color]nast napajanja ...[/quote]
Ako pratiš temu mogao si vidjeti da smo isto već zaključili, [quote:8d8d="Zeko"] a i mogučnost stavljanja nekompatibilnih drivera proba staviti nove drivere ,ako i onda se dešava isto,probaj karticu ubaciti kod nekog od kolega u komp i istestiraj je,a ako je pod garancijom nosi je odma u servis mislim na komp![/quote]
Moguće je i to da driveri baš ne štimaju, a ako je komp iz neke firme možda ima naljepnice pa ih baš nije preporučljivo skidati.... | |
|
| |
suicidia666 junior
Broj postova : 15 Reputation : 0 Bodovi : 30730 Age : 40 Lokacija : Zadar Interesi : Pc,modding, zanimanje : Trgovac informatickom opremom,servis Registration date : 26.01.2008
Character sheet Admin zeko: 100
| Naslov: Re: nepoznat problem 26.01.08 12:35 | |
| Slobodno otvori i provjeri kabele za dodatno napajanje grafulje moguce da ovi bilmezi u servisu uopce nisu spojili dodatno napajanje imo sam slicnih problema sa x1600 serijom | |
|
| |
newold junior
Broj postova : 8 Reputation : 0 Bodovi : 28930 Age : 53 Lokacija : Veliki Zdenci Interesi : Informatika zanimanje : Električar i štošta ostaloga Registration date : 21.01.2009
| Naslov: Re: nepoznat problem 15.03.09 1:25 | |
| pozdrav ljudi imam doma aparat za mjerenje potrošnje ,, i imao sam takav komp ,,sličan
sama kanta ne bi trebala trošiti od nekih 100 wata u "leru", a oko 150 wata u "poslu"
kad je meni tako počelo na monitoru, a desilo mi se to dva puta,, oba puta su bili rami u pitanju, a na njih sam zadnje sumnjao, e sad , zašto ,to nisam skužio,,jer,,rami su na drugom komu radili sasvim ok,, ako sam bar malo pomogao,,,, pozdrav | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: nepoznat problem | |
| |
|
| |
| nepoznat problem | |
|