Pozdrav
Događa mi se to da se komp odnosno windowsi jednostavo zastanu, zamrznu se na nekih 20-30 sekundi (za to vrijeme se ne čuje rad rahrd diska) i nakon toga nastave normalno. Inače koristim vistu više od godinu dana i nije bilo takvih problema nikad. Počelo mi se to događat prije 2 dana i to sve češće, da bi se na kraju na kraju dana kad sam resetirao zamrznuo prilikom podizanja viste i nije više nastavljao. Pokušao sam nekoliko puta resetirat i ista stvar. U safe modu je radila, pokušao sam system restore ali ponovno se zamrzno pri podizanju.. Psumnjao na vistu te formatirao distk i ponovno ju stvio. I radilo je neko vrijeme ok i pomislio sam da je problem rješen, no ponovno se povremeno zamrzne na 20ak sekundi i to prilično često.
Sad predpostavljam da bi to mogo biti neki hardverski problem, odnosno hard disk. Star je godinu i pol i jako često ga sam ga vadio iz kućišta i nosio kod drugih i spajao na druge kompove, pa se bojim da nije stradao od tog prenašanja..
Sad dali je problem u disku ili bi moglo biti nešto drugo? Na koji način da to ustanovim?
Hvala!