| Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice | |
|
+7Zoxxer dudum nikola1 postar KAGOSHITZU Zeko fish 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
postar nositelj vijesti
Broj postova : 139 Reputation : 8 Bodovi : 31945 Age : 54 Lokacija : Bjelovar Interesi : Sve oko mene zanimanje : trgovac Registration date : 28.05.2007
Character sheet Admin zeko: 100
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 17.09.07 19:46 | |
| Zašto plavuše bacaju u more tablete? Zato što na njima piše pliva. | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31742 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
Character sheet Admin zeko: No.1
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 19.09.07 10:47 | |
| Da iskoristim svoj prvi jubilarni 50-ti post na forumu za jedan vic.
Početkom prošlog stoljeća u selu su tri najučenija čovjeka u selu bili svećenik, učitelj i bilježnik. Pa da bi prekratili nedjeljna popodneva igrali su preferans. No, da ne bi stalno bili kod jednog, mijenjali su lokacije tjedno. Tako da je ovaj put kartana bila kod svećenika. No, bilo je vrijeme rike (parenja goveda) a, svećenik je imao dvije krave, crnu i bijelu, pa je poslao zvonara (obično najtupaviji čovjek u selu) u selo da dovede bika i da pazi na razvoj događaja. Kako je igra odmicala svi su zaboravili na štalu i t.d., kad odjenom uleti zvonar na vrata i vikne: "Pope, pope bik je** bijelu kravu!" Svećenik sav problijedi i izveda zvonara iz sobe te ga napadne riječima: "Slušaj ti seljačino, Bože mi prosti, takve prostote u svetoj kući, Bože mi prosti, idi sad u staju i kad bik opet počne ti mi dođi i reci bik je iznenadio kravu. Jel' ti jasno budaletino jedna! Bože mi prosti.." I vrati se svećenik za stol i partija se nastavi istom žestinom kao i prije incidenta. Kako je igra bila zanimljiva i vrijem prolazilo svi su zaboravili na zvonara...... Kad nakon nekog vremena eto zvonara i odmah s vrata zausti:" Pope, pope..." Na brzinu ga svećenik prekine riječima:" Znam, znam, bik je iznenadio crnu kravu." A zvonar će na to:" Tako je pope , opet je** bijelu!"
Nadam se da vam se sviđa. Meni je No.1 | |
|
| |
postar nositelj vijesti
Broj postova : 139 Reputation : 8 Bodovi : 31945 Age : 54 Lokacija : Bjelovar Interesi : Sve oko mene zanimanje : trgovac Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 21.09.07 18:22 | |
| Ovaj ti he doba,malo je dugačak"mislim an foru" ali je dobar. | |
|
| |
Zoxxer bad admin
Broj postova : 434 Reputation : 17 Bodovi : 31742 Age : 59 Lokacija : BJ Interesi : Kompovi i F1 zanimanje : Dežurno gunđalo Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 21.09.07 21:35 | |
| [quote:905d="postar"]Ovaj ti he doba,malo je dugačak"mislim an foru" ali je dobar.[/quote] Kad moraš pojasniti određene situacije, Vic je lako ispričati ali ga je jako teško napisati... A, gosn poštar ako ti misliš drukčije, javi.. I neka ti dan budne duži od godinu!
Zadnja promjena: ; 22.10.07 9:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 13.10.07 19:56 | |
| Evo još malo viceva: Vidjele ptice raketu i jedna kaže: Gle što ona ide brzo! kaže druga: Iti bi išla brzo kad bi ti gorila guzica?
ili možda ovaj Kako kinezi jedu kad su na dijeti? Jedu sa jednim štapićem. | |
|
| |
KAGOSHITZU el niŠne Kužim
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31665 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
Character sheet Admin zeko: trči
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 20.10.07 9:29 | |
| [quote:e8d8="postar"]Zašto plavuše bacaju u more tablete? Zato što na njima piše pliva.[/quote]
dobar.. | |
|
| |
Broj postova : 236 Reputation : 7 Bodovi : 31665 Age : 38 Lokacija : Kontinent Interesi : Ja zanimanje : Sve Registration date : 25.07.2007
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 20.10.07 9:31 | |
| P: Po čemu se razlikuje bogati od siromašnog Kagoshitzu-a? O: Siromašni pere sam svoj Mercedes.
P: Što radi kagoshitzu kad pregazi čovjeka s automobilom? O: Spušta mobitel.
P: Koja je razlika između Ribafish-a i toalet papira? O: Nikakva, povučeš jednu - odu sve.
-U Nizozemskoj, u prometnoj nesreći, poginulo je osam osoba, od toga troje teže. -Kompjuteri u budućnosti neće težiti više od 1.5 tone. - časopis Popular Mechanics, 1949. -640Kb memorije bit će dovoljno za sve. - Bill Gates, 1981. -IZ UPUTSTVA ZA KOMPJUTERSKOG MIŠA Ne ljuljajte miša na kablu i ne gađajte njime kolege na poslu. -NA PUŠCI KALIBRA 22 Pozor: Pogrešna uporaba može izazvati ranjavanje ili smrt. -P: Koji je najbolji program Windowsa Viste? O: Deinstalacija
BOSANSKI POSLOVNI RJEČNIK
U svijetu se kaže "Dragi kolega, dugo se nismo vidjeli." U Bosni se kaže "Šta ima, &%$##%&$ ti materina!"
U svijetu se kaže "Gospodin je vrlo obrazovan." U Bosni se kaže "On je peder."
U svijetu se kaže "Oprostite, ali malo sam Vas duže čekao." U Bosni se kaže "Pa gdje si ti, &%$#%$&$ te."
U svijetu se kaže "Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora." U Bosni se kaže "Jebem te ćorava!"
U svijetu se kaže "Mora da se šalite." U Bosni se kaže "Sereš"
U svijetu se kaže "Informacija koju imate ne odgovara činjeničnom stanju." U Bosni se kaže "Jedeš govna."
U svijetu se kaže "Prijatno." U Bosni se kaže "Diši malo."
U svijetu se kaže "Vaša tajnica je vrlo simpatična." U Bosni se kaže "Jel, jebeš li to?"
U svijetu se kaže "Koju funkciju gospodin ima u firmi?" U Bosni se kaže "Koji je on kurac?"
U svijetu se kaže "Trenutno nismo zainteresirani za reklamu." U Bosni se kaže "Koji će mi kurac reklama?"
U svijetu se kaže "Smatram da njegovo mišljenje ne treba uvažiti." U Bosni se kaže "'Ko ga jebe!"
U svijetu se kaže "Ovaj projekt je lako ostvarljiv." U Bosni se kaže "To je pickin dim"
U svijetu se kaže "Nismo u mogućnosti da vam damo robu uz odgodu plaćanja." U Bosni se kaže "Dam ti kurac na odgođeno."
U svijetu se kaže "Taj zakon ne treba uvažavati." U Bosni se kaže "Jeb'o zakon!"
U svijetu se kaže "On nema mnogo utjecaja." U Bosni se kaže "Može mi ga popušiti."
U svijetu se kaže "Hvala." U Bosni se kaže - (taj izraz ne postoji u riječniku)"
U svijetu se kaže "Oprostite." U Bosni se kaže "Jebi ga"
U svijetu se kaže "Neću." U Bosni se kaže "'Oću kurac."
U svijetu se kaže "Zašto odbijate daljnju suradnju?" U Bosni se kaže "Koji ti je kurac?"
U svijetu se kaže "Ne bih se složio s Vama." U Bosni se kaže "Jeb'o ti tu priču."
ZAKONI KOMPJUTORSKOG PROGRAMIRANJA 1. Svaki dani program je u trenu kad se koristi već zastario. 2. Svaki dani program više košta i dulje traje. 3. Ako je program koristan, morat će ga se promijeniti. 4. ako je program beskoristan, morat će ga se dokumentirati. 5. Svaki dani program širit će se dok ne ispuni sve dane memorije. 6. Vrijednost programa proporcionalna je težini izlaznih rezultata. 7. Kompleksnost programa raste dok ne premaši sposobnost programera koji ga mora održavati. TROUTMANOVI POSTULATI PROGRAMIRANJA 1. Ako probna instalacija funkcionira savršeno, svi slijedeći sistemi neće funkcionirati. 2. Sve dok program ne provede u radu bar šest mjeseci, najpogubnija greška neće se otkriti. 3. Kontrolne kartice koje se nikako ne mogu složiti krivim redoslijedom, složit će se upravo tako. 4. Međusobno zamjenjive trake neće. 5. Ako je ulazni editor konstruiran tako da odbacuje sav loš ulaz, neka će dosjetljiva budala otkriti način da krivi podaci ipak uđu. 6. Profanost je jezik koji svi programeri najbolje poznaju.
eto dvi tri riči za kafu tematušu | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 20.10.07 11:00 | |
| bosanac...da te ne bi s špahtlom kupili s ceste | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 20.10.07 17:07 | |
| Bile dvije krave, jedna bijela druga crna.
Bijela kaže: MUU! A crna odgovara: MUU motherfucker!
Zadnja promjena: ; 20.10.07 19:05; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 20.10.07 17:21 | |
| pardoniram na svoj post, jer sadrži određene vulgarne složenice, nije mojom krivnjom , taki je riječnik
ne želim omaovažavati strani pravopis | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko: 555
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 20.10.07 18:52 | |
| [quote:eb8a="KAGOSHITZU"]pardoniram na svoj post, jer sadrži određene vulgarne složenice, nije mojom krivnjom , taki je riječnik
ne želim omaovažavati strani pravopis[/quote] Sve je uredu i fora je ,dobro si napravio i napisao tako da nema problema!Samo nastavite! | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 21.10.07 15:57 | |
| Što viče vrabac od 1000 kilograma na ulici?
Mic, Mic,
Zadnja promjena: ; 24.10.07 19:40; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Zeko big bad
Broj postova : 1018 Reputation : 22 Bodovi : 32377 Age : 47 Lokacija : Bjelovar Interesi : Informatika zanimanje : Svašta pomalo Registration date : 25.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 21.10.07 16:19 | |
| | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 22.10.07 18:40 | |
| | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 23.10.07 19:52 | |
| Kako prepoznati najbogatijeg Etiopljanina?
Nosi Rolex oko struka. | |
|
| |
fish bad admin
Broj postova : 569 Reputation : 8 Bodovi : 32488 Age : 44 Lokacija : Bjelovar Interesi : lova do krova zanimanje : čovjek od tv-a Registration date : 25.05.2007
Character sheet Admin zeko:
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 23.10.07 23:21 | |
| Polagao cigo vozacki ispit i pita njeg instruktor:
- "Cigo koji je ovo znak", a on mu zacudjeno rece:
- "Aljuminijski bre." | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 24.10.07 8:15 | |
| [quote:83d6="ribafish"]Polagao cigo vozacki ispit i pita njeg instruktor:
- "Cigo koji je ovo znak", a on mu zacudjeno rece:
- "Aljuminijski bre."[/quote]
dobar! | |
|
| |
nikola1 stariji senior
Broj postova : 93 Reputation : 0 Bodovi : 31819 Age : 39 Lokacija : sarajevo zanimanje : zlopamtilo Registration date : 01.07.2007
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 24.10.07 18:56 | |
| hehe sva sreča na ovome kutku hehe | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 24.10.07 19:43 | |
| Kako se na kineskom kaže umirovljebik?
Pim-Pek Pao | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 25.10.07 17:58 | |
| Počemu se vidi da su Hrvati najljepši na svijetu?
Kod nas se i tvornice kupuju na lijepe oči. | |
|
| |
Zoxxer bad admin
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 26.10.07 10:26 | |
| Nakon utakmice slonova i mrava, kaže mravac kolegi: "Ti bokca koju smo prašinu digli..." | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 27.10.07 13:09 | |
| Prodajem kravu: crna metalik boja, hi-fi mukanje, sportski rep i alu papci. Ko da više njegova je. | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 27.10.07 18:40 | |
| Kako su nastali Bjelovarčani? Carica Teretija dovela je ličke vojnike, voinicima je bilo dosadno pa im je carica dovela kurve iz Pešte. Tako su nastali Bjelovarčani pametni na očeve a pošteni na majke. | |
|
| |
Zeko big bad
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 27.10.07 18:44 | |
| [quote:a2ad="postar"]Kako su nastali Bjelovarčani? Carica Teretija dovela je ličke vojnike, voinicima je bilo dosadno pa im je carica dovela kurve iz Pešte. Tako su nastali Bjelovarčani pametni na očeve a pošteni na majke.[/quote]e ovo je za svaku hvalu,a bogami na svoju sreču poznavajuči određene ljude nije ni tako daleko od istine! | |
|
| |
postar nositelj vijesti
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice 28.10.07 19:15 | |
| Okupio medo nakon sezone skijanja sve životinje iz šume pa kaže: Budući da sam ja glavni u ovoj šumi ajde da napravimo akciju čišćenja šume. I sve se životinje prime posla, ali medo primjeti da nema zeke. Digne glavu pogleda lijevo pa desno i poviče: ZEKO! U tom trenu zatrese se grm i javi se pospani glas: JEBEM! Pomisli medo dobro ajde dat ću mu sat vremena doči će on. Nakon sat vremena zeke još nema pa medo opet poviče: ZEKO! Grm se opet zatrese i čuje se isti glas: JEBEM! Dobro pomisli opet medo dat ću mu još pola sata doći će on. Nakon pola sata zeke još nema a medo će opet: ZEKO! Opet se zatrese grm i čuje se isti glas: JEBEM! Medi to postane sumjiivo pa ode pogledati i vidi zeca gdje leži posve sam pa ga upita: Što to radiš zeko? A zeko odgovori: Jebem tebe i tvoju akciju. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice | |
| |
|
| |
| Vicevi,pošalice i linkovi na smiješne slike i stranice | |
|